Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
OT - Bome istina. Bili ja i Dudek neki dan u HGspotu i pizdimo u onoj guzvi na pultu za izdavanje, i donosi lik jednom liku studentskog izgleda maticnu, disk i jos nesto. I to je onak - hrpica kutija i diskich na vrhu u onoj svojoj yummy vrecici. I tak on to spusta na pult s jednom rukom, dok s drugom rukom galami na mobitel u skladische. A trecom ko zna di. I tak on to spusta, al normalno malo na koso i tako disk lijepo po nizbrdici cca one di se djecovi idu sanjkat klizi polako ali sigurno prema pultu. I ide on. I ja i Dudek u soku. Mene sve vise i vise steze oko srca. Ali jednako tako u meni radi izopacena znatizelja. I TRES! Disk je na pultu. Najmanje 7 zbunjenih pari ociju gleda prema disku pa malo medjusobno, a medju njima nisu prodavaceve. I nista - kupac, ko zadnji papak, pokunji se uzme disk i ostatak stvari sa pulta i ode pokisao prema izlazu. Mi u jos vecem soku i ne vjerujemo i zamisljamo kakve se sve sado-mazo seanse s diskovima odvijaju iza onog zida.
|
Sorry na OT
Da istina, samo sto nisi ispricao da se takva radnja ponovila jos barem 2 puta dok smo tamo bili, a bili smo nekih 20ak minuta. Ali nevjerovatna mi je bila ta ekipa koja stvarno ne shvaca ili wtf jer oni te diskove uzmu bez rijeci, onda ih jos i oni bace u vrecicu i ko zna kaj sve ne. Pa da to vidim da se dogodilo disku koji meni dolazi mozes si mislit kak bi ga primo...