View Single Post
Staro 17.10.2006., 20:28   #4
XtoxiC
Registered User

XtoxiC's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
A gle, disk definitvno nije za kantu. Može se on srediti, ako nikako drugačije low level formatom s programom od proizvođača. Jesi probao resetirati BIOS? I da, dobro te domy pita, gdje ti to piše?
I stvarno, zar nemaš pametnijeg posla nego isprobavati viruse od lokalnog meštra koji se "bavi" virusima? Pitaj ga što radi taj "virus"? Iako to meni ne liči na to...
Sve sam to napravio i resetirao bios i low lewel format.. Oni ludi znakovi se pokazuju za vrijeme posta nakon reseta kad se očitavaju uređaji..
Disk je mrtav što je potvrdio i jedan prijatelj koji već godinama radi kao serviser za jednu firmu ( a kad on kaže da je tako..) jer je rekao da se takvo što pokazuje kad je kabel u k...cu i kad disk tj elektronika se spali.. Sve drugo je ok, a ja sam uzeo novi disk..
Raspitao sam se što je to čudo radi jer ga je prijatelj nazvao danas.
Radi se o skupu svih virusa koje mi je dao sa malom modifikacijom na svakome
tj uzeo je najbolje od svih i nešto dodao. Ono HDKP je Hard drive killer pro koji briše sve particije nekim prepisivanjem i ne može ih se vratiti.. A na sve to je dodao nešto svoje što uništava elektroniku na disku..
Njemu virusi služe samo kao objekt testiranja antivirusa i firewalla jer se bavi mrežama i održavanjem računala.. Čuo sam još svašta o njemu i pozitivno je to što mrzi širenje virusa po internetu zapravo sve što napravi čuva za sebe.
Sutra idemo do njega jer mu je žao pa da će mi donijeti još jedan disk i pokazati neke svoje "crviće" i ostale gluposti..
Tko zna možda me što opako i nauči ...
Hvala svima !!!!

Eto kao i na avataru sad idem utopiti tugu u alkoholu i alkohol u tuzi