View Single Post
Staro 29.06.2002., 10:11   #27
gpremec
matroxfanatic

gpremec's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Nakon sto sam procitao vise testova nove Parhelie, primjetio sam vise detalja koji se za sada bas i nisu previse spominjali. Za pocetak, za sada jos uvijek ne postoje driveri za Win9x i WinNT4. Kao drugo, sam GPU je zasticen metalnom kosuljicom poput P4 i PIII Tualatina, zbog kvalitetnijeg odvodjenja topline. Trece, a ovo je jos uvijek nagadjanje s moje strane jer sam to procitao samo na jednom mijestu, i bulk verzija ce dolaziti sa svim potrebnim kablovima.

S jucerasnim datumom (28.06.2002.) Matrox je na svojim support stranicama stavio drivere (pod latest drivers) za Win2000 i WinXP (verzija 1.00.01.226), dok za ostale OSove (Win98, WinME, WinNT4, Linux) stoji oznaka Coming soon. Mene najvise zanima kako ce rijesiti problem drivera na Win9x jer su sami driveri pisani po .net propisima (ili sto vec), sto za sada ne postoji za Win9x platforme.

Takodjer, ovo su samo latest drivers, sto znaci da nisu certificirani od M$a (Matrox jako pazi na to). Doduse, na M$ certificiranim driverima jos niti nema Parhelie.
gpremec je offline   Reply With Quote