View Single Post
Staro 16.10.2006., 12:37   #46
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor peroW1 Pregled postova
Nisam, to se odnosi prije na T-breda (bez zamjere) jer oni tako forsiraju tih 2x AA u kombinaciji s HDR-om (koju GX-ica ne podrzava, ajme zalosti)
kao da je to od zivotne vaznosti.
Prije se uoci 16xAF, jer bez njega bi texture bile uzasne (@pod, zemlja itd)
A ono moje "sto grozno izgleda na nvidiji" je bilo s ironijom. Ajd dosta sad toga, ovo je bezobrazno,jer ljudi igraju oblivion na puno slabijim konfama i zadovoljni su i ne traze dlaku u jajetu.
Cheers!: cheers2
Ne forsiram 2xAA nego high quality u driverima,što podrazumijeva minimalno 4xAA ili 6xAA nisam siguran,postoji opcija 6xAA al neznam ako je uključena ta ili 4xAA...u kombinaciji s HDR-om naravno i svim detaljima na max u opcijama igre...Prednost je naspram nvidije i to velika,praktički sam jučer imao nvidiu koja je postizala 7000 u 3DMark06 i također joj snage u Oblivionu nije falilo,ali nije to bilo to (kao što je sada).
Što se picajzle tiće,nisam ja picajzla,ja sam samo realan...Imam X1900XT koja košta 2600kn i samo dokazujem da je bolja kupnja od bilo koje Nvidije trenutno (osim ako je xx osoba nvfan,pa uzima nvidiu makar bila bullshit),a ovdje je tema X1950XTX,koja je još bolja od X1900XT i poprilično jeftinija (dođe 3300kn) od 7950GX2...