View Single Post
Staro 16.10.2006., 11:50   #163
ou75id32
Banned

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Darth Vader Pregled postova
Pa prijavljuješ stalno kvar...pa da vidimo kom će prije dosadit...
...i tako dočekaš starost.. jer znaju odugovlačiti s time osim ako imaš sreće pa ti to srede u nekom razumnom roku.( ne vjerujem u bajke ali eto i takva čuda se znaju dogoditi... )
Isto je bilo i sa čekanjem ADSL-a..i ovi "šutljivi" koji su stalno zvali dočekali da umjesto 30 dana to se razvuče i do 3 mjeseca. ( imam dva prijatelja kojima se to dogodilo jer me nisu slušali što treba napraviti... )
I meni bi se to dogodilo jer je već prošao rok od 30 dana pa sam nazvao prvi dan i dobio odgovor o ...slanju požurnice i kako će to biti gotovo za 2 dana što se nije dogodilo ( oni je pošalju iz zg-a ali je rijeka štekala.. )... pa nakon dva dana opet poziv ali tada je jedino upalio jezik koji oni razumiju a to je da sam rekao da ću ih tužiti jer nisu u roku ispunili svoju obavezu iz ugovora a potrebno mi je za posao i gubim novce zbog toga. ( tu baš nisam lagao..ali i da jesam oni ne bi mogli dokazati da je tako i opet dovoljan razlog bi bio samo i nepoštivanje ugovora...). Drugi dan je adsl odmah stigao bez spomena o požurnici...
Stvar funkcionira tako da takvu tužbu oni ne mogu dobiti i morali bi nadoknaditi štetu... što bi značilo gubitak radnih mjesta nekih "lokalnih šerifa" u t-comu koji su uzrok problemima koji se događaju.. ( znam kako neke stvari stoje unutar t-coma jer imam prijatelje koji su prije radili tamo... a veze je dobro imati na svim mjestima ).
Dečki i cure na telefonu nemaju veze s time i nisu ništa krivi jer rade svoj posao a kad je riječ o ovakvim stvarima to će prenijeti nadređenima dok pič..ranja neće...
Pa ako imate problema nazovite koji put pa probajte to "normalnim" putem a ako zapne imate i drugi način jer su dužni to riješiti... ( za one maloljetne mogu odmah reći da to prepuste roditeljima jer ako vas ne uzmu za ozbiljnu možete si samo povećati problem )...
ou75id32 je offline   Reply With Quote