View Single Post
Staro 15.10.2006., 13:30   #11
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
e nemoj mi to pričat Visage, ja sam nakupovao tih jeftilen kutija za DVD-e, i smrde ko vag, ali gdje da uopće nađem neki kvalitetnijih... jer se isti šrot svukuda prodaje...
Ah, danas se kaze : "Nije upitno dal se trujemo, vec dal se dozvoljeno trujemo"
Nadam se da to nije neki polimer iz pakla, vec samo jeftina plastika koja jednako smrdi

Jednu seriju sam bacio u reciklazu, drugu, kad mi je bas trebalo vise za druge, jednostavno sam ostavio na zraku 2 dana i nakon toga je neusporedivo manje smrdilo. No nakon toga jednostavno ne kupujem te mirisne modele.

Hama je imala zapakirane po 10 komada, takvi sigurno ne smrde. Ali i po ostalim ducanima imas transparentne koji provjereno nemaju smrada.

Citiraj:
Autor morph Pregled postova
Ovo je jako prakticno rjesenje
Citirat cu prijatelja : "Bolje je vec kad imas skladiste i zauzima prostor da je elektromehanicki uporabljivo" >>> <<<

No nije lose za DATA stvari ovo Hama ormarce.

Sve audio CD-e i vecinu CD/DVD volim drzati na Domino nacin. Znaci kao u CD ducanima. Fino ih listati i odma znati, koji je koji. Jest da je utopija za prostor i da trebas enorman prostor za tako drzati, ali veseli me ta navika.

Vjerovatno ih netko od vas takodjer koristi. Prvi i originalni tvorac CD stalaka i nedostignut kvalitetom, sa gomilom kopija > Liftboy :

Sve moguce druge stalke ovog tipa sam vidio i nikad niti jedan nije ponudio ovu kvalitetu izrade, te jos vaznije, ovako dobro proracunat kut kako stoje. Kod Liftboy-a i zadnji i prvi CD se jednako listaju, potpuno otvoreno se moze vidjeti gotovo citavo lice CD-a. Kod svih ostalih to je jedva polovicno prema kraju.

Prvi put se pojavili (ZG) u legendarnom i prvom CD ducanu uopce > Sound of Music (SOM) ili kako su ga mnogi sa 101 zvali : Kod Zdenka Nakon toga, tu i tamo bi se pojavili kod nas, ali osigurao sam vecu kolicinu rezervi, pa vise ne brinem da ih moram dovlaciti iz vana.

Ako jos netko voli ovakav nacin slaganja, boljeg stalka jednostavno nema!

Citiraj:
Autor Foxman Pregled postova
U jednom imam na DVDu image od COD1, na drufgom od UO na trecem COD2 i na cetvrtom imam patcheve i mape i software i slicno koji mi ide uz COD... Meni praktično...
Ima puno tematskih stvari koje bas mole da budu zajedno. Nemam nista protiv da se pojavi i neki deblji etui sa 8 komada.

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
našao sam kutije za dvd - 4 kom. euronics pokraj kike na jankomiru. 3.16kn/kom.
Hvala na dojavama (PM). Samo ne rece, koji tip tocno?
Nadam se da nije ona salama sa druge slike?
Visage je offline   Reply With Quote