Aha, ja sam odma preptpostavljao tower. Sve ok
Najbolje bi ti bilo kada bi napravio tunele. Tipa - sprijeda 120mm puše preko diskova i tunelom se taj zrak dovodi do CPU coolera koji se opet tunelom dalje nastavlja do 120mm straga. Naravno, tunel mora biti ravan, bez zavoja i ako moš tako napravit, bit će ti super. Pokušaj nekaj iskombinirati sa tim tunelima. Em stišavaju stvar i bolje je hlađenje.
PCI kartice mislim da i ne trebaš hladit. Grafičku bi bilo super kada bi imao nešto tipa silencer (onaj stari koji izbacuje zrak van iz kučišta, no mislim da nisi takvo što planirao).
Mislim, takvo kučište će ti biti dosta skučenog prostora i opet moraš paziti što stavljaš od komponenata unutra. Neznam dal radiš HTPC ili običan komp za igranje i takve stvari.
Mada, pala mi je sada ideja. Tunel - usis 120mm->CPU cooler->napajanje (znači da ipak ima zavoj u tunelu) - To kao jedan tunel.
Drugi tunel - usis 120mm->grafa i PCI slotovi->ispuh 120mm (na gornjoj ploči).
No onda ti preostaje hlađenje matične ploče (chipseta) i opet si na ničemu (ako se chipset treba uopće hladiti).
Kada si sam radiš kučište, onda imaš jako puno mogućnosti. Ali opet, 5 ventova je ipak previše...