možda je bilo pametnije ne odgovarati mi
no evo...još samo malo pitanja,pa ću ušutit:burn:
Citiraj:
hmmm idemo redom:
- budući da je laptop noviji ima već u sebi wlan karticu pa ti tu ne treba onaj usb adapter iako i njega možeš koristiti...
|
ok...kužim....
divan početak
Citiraj:
-kako ti želiš...možeš spojiti stolni pc sa routerom pomoću usb adaptera ili direktno kabelom što je možda i bolje ako nije daleko..tvoj izbor
|
hmmmm....ovak
probala sam spojiti ruter na stolni pc...i sve svijetli

...onda instalirala drivere od adaptera...i to šljaka ....ali kao normalni adsl priključak...dakle spajam se sa normalnom konekcijom
ako bih htjela dodati lap kablom...nemam kablova...
da li trebam neki spliter ili mi možeš reći kako se zove ta vrsta kabla koji mi je potreban za spojiti još i laptop(dobro to sad nije toliko bitno...jer bih i dalje htjela wlan konekciju..ali eto da nabavim i to za svaki slučaj)
Citiraj:
??? glavni ... treba podesiti router da se spaja na internet ..tako da su kompjuteri odmah na internetu bez dial konekcije za adsl... ( connect to )
tj kad sama radiš connect i disconnect...
|
hm....sad mi niš nije jasno....
ja kad sam onda probavala ...na stolnom pc-u ...uključila sam ruter sa kablom u pc(nemoj me pitati kojim jer nemam pojma) i koliko se sjećam negdje upisivala one podatke i vrstu zaštite i kaj ja znam...uglavnom to je radilo sve....
adapter nisam priključivala...jer nisam imala na kaj
e sad pretpostavimo da spojim sa stolnim pc-om(dakle onaj deblji s puno žičica) ruter(onda mislim da je to glavni:confused: ) a na lap stavim adapter, to bi mi onda kao bio sporedni:confused:
(ili ako bi kojim slučajem uspjela upisati nešto smisleno u onaj broadcom,pa biti bez adaptera)
jel to tak nekak..il sam sve pobrkala:confused:
puno hvala na odgovorima...i evo iskreno se nadam da neću više postavljati glupa pitanja...ali to mi je još nekako maglovito(ili vrlo oblačno

)