simens gigaset se 515 dsl
gigaset usb adapter 54
wlan
e sad da ne davim ispočetka sa temama...
uglavnom kupila sam taj ruter prije godinu i pol...
imam instalacijski cd od ovog adaptera...ali od rutera nemam(ili ga nisam ni imala,ili ne znam gdje je)
dobila sam uz to i knjižicu za postavke...i a-4 papir na kojem je sve ljepo pisalo
tad kad sam ga kupila...odmah sam ga i instalirala...tj postavila sve što je trebalo i to je šljakalo
no tad nisam imala 2 pc-a još, pa sam to sve isključila i spremila u ladicu
nedavno sam kupila laptop i sad bih to htjela složiti...no kako rekoh osim ovog instalacijskog cd-a od adaptera...nemam više ništa...sve sam negdje pogubila
e sad bih molila da me samo malo uputite kako dalje(možda neki link ili bar savjet)
na laptopu imam neki broadcom wireless 3.100.64.1 verziju...i iskreno rečeno nemam pojma čemu to točno služi?
da li mi je to neki softver koji treba za wlan, ili je to driver od wlan karice ...ili nešto treće
da li mi to treba uz ovaj ruter i adapter??
ili je dovoljno da instaliram adapter na lap a ruter priključim na stolni pc...pa postavim konekcije i to .....
ako postavim pc kao "glavni" da li moram postavljati konekcije i na lap ili ne??
da li je veza preko wlana sporija ili je onakava kao s normalnog adsl-modema externog..
eto otprilike bi to bilo to....
snaći ću se za dodatne informacije...samo bih molila mali savjet od kud da počnem
i da...da li su te postavke konekcija vezane uz vrstu modema ili uz providera koji ih daje....tj da li moram tražiti informacije na simensovim sajtovima ili t-comovim ili iskonovim(kod koga plaćam promet)
ajd...znam da sam postavila brdo pitanja...
ali eto bila bih zahvalan kad bih dobila odgovor bar na neke