View Single Post
Staro 14.10.2006., 22:05   #151
ou75id32
Banned

Datum registracije: Aug 2006
Hehe ja se ne mogu požaliti na Elcona jer već devet mjeseci radi bez gašenja
ali na pucanje iskona ( sada zapravo t-coma..ionako je sve isto ) bi se dalo reći da se u zadnje vrijeme češće događalo.. Radi se o tome da sam nekoliko puta se našao u situaciji da se pokušam spojiti na internet kad ono "error remote host it not respond.." Tu odmah slijedi poziv iskonu i odgovor je uvijek kolega radi brzo će... što znači da možete i koji film pogledati ili više njih..
Problem je u tome kada veza pukne noću jer onda se čeka da tek sutra to netko sredi.. U početku je iskon bio super jer je t-com tada pucao stalno ali eto događa se svima.. I to je normalno tako da nema smisla psovati i ljutiti se
jer i oprema odumire s vremenom a nitko ne razmišlja da zbog silnih adsl akcija je u kratkom roku narastao broj korisnika i da je i to jedan od uzroka svemu. Nisam ljubitelj t-coma ali drugog nema pa sam osuđen na njega kao i drugi, a vi dječaci u pubertetu koji pljujete i nazivate t-com svakako shvatite
da nikoga nije briga za to jer s time nećete ništa postići...odrastite i budite sretni da i to imate dok vam tatice plaćaju...

Pozdravlja vas vaš voljeni Ivica Mudrinić !!! : roller :
ou75id32 je offline   Reply With Quote