View Single Post
Staro 14.10.2006., 13:48   #25
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Mene uopće ne puca bila kartica Ati/Nvidia,Intel/AMD,stalno šaram kako koji proizvođač izbaci bolji proizvod za određenu svotu novaca,i stvarno mogu reći da sam zadovoljniji slikom s ATI karticom.Što se tiče GX2 kartice,to apsolutna glupost od kartice za nabijanje 3Dmarka i ništa više,ta kartica će u zatvorenom kučištu pri tolikim temperaturama raditi normalno maksimalno godinu dana,moja slobodna procjena...grije se,bučna je...ne podržava AA+HDR što je u igramam itekako vidljiv nedostatak,troši više W...neznam kome treba takva kartica.

X1950XTX ima sve što možeš poželiti od grafičke kartice,smanjeno je zagrijavanje,hladnjak je osjetno tiši od prethodne generacije,GDDR4,performanse...no opet,treba li zaista takva kartica pored jedne X1900XT koja ruku na srce ima mane (bučan hladnjak,zagrijavanje),no uzme li se u obzir mogučnost flashanja u punokrvnu XTX (pogledajte moju,radi kao XTX Toxic),cijena od 2600kn i činjenica da vrti SVE jednako dobro kao i najjače kartice dostupne na tržištu,jednostavno je najzdravije,najbolje i najpametnije riješenje,pogotov za vaš džep!