Citiraj:
Autor LUKA MX
imam navedenu przilici i uopce mi nece da przi traxdata dvd-r 16x. ostale dvd mi przi bez ikakvih problema pa ako tko zna sta bi moglo biti u pitanju postajte hvala
|
Kao sto ti je spomenuo BrunoZG. Stvar je najcesce u razmazenosti velikih imena da upucaju dovoljan broj codova za vecu kolicinu CD/DVD medija (u trenutku izlaska) na trzistu. Ako tu jos dodas individualna trzista za svaku zemlju, problemi postaju jos jasniji.
To je vec uobicajeno. Ako imas prirucnik od svog Plex-a ili kojeg drugog velikog imena... najcesce mozes procitati malu stavku (ovisno o proizvodjacu) u kojoj u biti preporucuje da koristis renomirane proizvodjace ... obicno nabroje TDK...pa na dalje..
Mislim da smo to vec spomenuli
ovdje , ako nismo, trebali smo
Oni su ionako alijansirani sa svojim partnerima, pa ocekuju da ces ti kao kupac automatski rotirati bas prema istima.
Druga stvar, 16x je ipak relativno nova prica, pa je moguce da mu smeta bas taj specifican medij, a razmazenko Plextor jos nije to imao na jelovniku do sada.
Uvjek ti ostaju razni power dovitljivci koji si daju truda i pokriju to nekim firmware-om. Mada, barem za SCSI modele, ali Plex je cesto znao napraviti po par naknadnih u kojim bi spomenuo podrsku za jos veci broj medija.