Tema
:
@tanja
View Single Post
14.10.2006., 01:31
#
2
tanja848
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
05.01.2006., 20:14
#
25
mc_fish
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
Reputacija: 6
Citiraj:
Originally posted by Eladio
epox zaboravi
asus zaboravi
dfi je dobar i skup, tebi ne treba ako mene pitas, ali ako oces neces fulat.. pogotovo u kombinaciji s 3800+ x2 procom
za ostale neznam ,nisam imao direktno u rukama, ali abit s ovim ax8 modelom daje ***enu plocu i svaki e3 ide na 2.7~8 na njoj sto sam ja vidio , to je moja preporuka i najbolja ploca ispod 1000 kuna
idakle si ti ispao??
odakle ti ova??:confused:
opet se cita previse reviewa?
asus je napravijo totalni predizajn ploce i ploca je sad ocer bolji od dfia isto ko i epox...a dfi radi takva sranja u zanje vrijeme s plocama da je to uzas...imas 2 verzije itd...a to znam iz iskustva jer sam sve navedene imao!
dfi je dobar...al ne i najbolji...
ne jedamput sam napisao kako se ponasaju koje ploce...pa mi se neda opet...negdje imas i mane i vrline ploca a sad trazi
nakon ovoga što nadjoh nadjoh i svoju zadovoljštinu što se tiče ploča
Dovidjenja mili moji-->
05.01.2006., 20:14
#
25
mc_fish
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
Reputacija: 6
Citiraj:
Originally posted by Eladio
epox zaboravi
asus zaboravi
dfi je dobar i skup, tebi ne treba ako mene pitas, ali ako oces neces fulat.. pogotovo u kombinaciji s 3800+ x2 procom
za ostale neznam ,nisam imao direktno u rukama, ali abit s ovim ax8 modelom daje ***enu plocu i svaki e3 ide na 2.7~8 na njoj sto sam ja vidio , to je moja preporuka i najbolja ploca ispod 1000 kuna
idakle si ti ispao??
odakle ti ova??:confused:
opet se cita previse reviewa?
asus je napravijo totalni predizajn ploce i ploca je sad ocer bolji od dfia isto ko i epox...a dfi radi takva sranja u zanje vrijeme s plocama da je to uzas...imas 2 verzije itd...a to znam iz iskustva jer sam sve navedene imao!
dfi je dobar...al ne i najbolji...
ne jedamput sam napisao kako se ponasaju koje ploce...pa mi se neda opet...negdje imas i mane i vrline ploca a sad trazi
nakon ovoga što nadjoh nadjoh i svoju zadovoljštinu što se tiče ploča
Dovidjenja mili moji
tanja848
Vidi profil
Pronađi još poruka od tanja848
Moj komp