View Single Post
Staro 14.10.2006., 00:12   #26
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
tanja sad ozbiljno tis i neki amd fan?mislim sry al na mom podforumu nema tog...imas gore amd i tam ga hvali kolko oces...cinjenic aje kao sto sam ti napisao 6300 moze pozderat fx62...sto je katastrofa...inace seagate .10 serija je brza a i brža od raptora ...ovisi kako kad i za sto tj u cemu

aha a koje dfi to 3 ploce moze spomenut da se pohvali...

da vidimo:
sve ploce jos iz doba kad su radili servere,
pa recimo socket a (da se razmemo rev a ne ubrajam...al infinitica svakakos pada to su vec ajmo rec 3)
socket 754...tu imamo 2 ploce...
socket 939 tu imamo 3 ploce(mislim na nf4 ploce +2 ploce atija)
am2 se isto pokazala dosta dobra njihova lanparty bazirana na 590...

neznam al ja sam nabrojao 10tak ploca...sto i je razlog zasto je tako cijenjen i zasto se kupuje makar je skup...

aha sad mi je sve jasno...toms hardware...gle moram ti rec jednu tuznu vijest...al to je hrpa debila koja banalne stvari nezna objasnit...nadalje odi tamo i pogledajs like...imaju dobar digitalac

WD250KS nadalje...to ti je inace 25gb sa 16mb kesa...jel to ata i sata?
to je inace wd2500ks serija...ali pobogu caviar special edition?!?!koi racku pa raid edition je bolji i jeftiniji...a ***o me bog ako i "obican" ys ne cini posao -_- pretjerano kompliciranje na 5% perfomansi i velkim bacanjem love...

i opet te upozoravam na amd vs intel...i da ne siris u najmanju ruku neistinu
nadalje

Citiraj:
OBAVEZNO ASUS! ploča za AM2 oko 1200 kn ima lijepih stvari i najstabilnija od svih je ipak je asus "Mercedes"
CPU amd AM2 X24600
ok ko je tebi tako nes reko je debil kakvog nema...ne zato jer nezna o cem prica vec zato sto je kreten i prepametan...ako te bas zanima najveci ulozeno/dobiveo faktor ima epox...nakont og abit pa dfi pa gigabyte pa asus...to da je stvarno kvaliteta kod njih prioritet i da si miran vise godinica stoji...al to nisu ploce za entuzijaste(citaj za amd)
btw nekog si trebala poslusat ko ti je rekod a pobrises post...gle pitaj nije greda ovdje al pravit se pametnim...a-a nije tako dobar izbor jer ekipa ovdje zna punooo vise nego ti moze past napamet

diskovlje: oni kojima je dosta citanja o pojedinim komponentama molim da ne citaju dalje zadnji redak ce biti oznacen
daklem da vidimo...meni je sve jasno...ti na za***avas?!daja jde nemos me zderat, pa seagate spor...LOL dere raptora...glasan?lool kae onda maxtor ups da to niej disk sto ces onda rec za hitachija fujitsua samsunga...dobro preporuka pogledat za wd-om od 25(0-zaboravila si jednu ) je dobra ideja...

ajde sad cu malo prec na ram:
aha citam, procitam...gledam zacudeno citajuci jos jednom i nikako mi nije jasno...i opet mi pada na pamet da nas tu vuces za nos...ono hehe bas cu napisat kak nije?!daj ajde reci da je tak PLIZ ovo me ubija jer sam ja poznat da pisem 2-3 rijeci a ne eseje
Citiraj:
RAm-kingston,twinmoss,kingmax ili a-data najstabilnije rade na 800MHZ
kingston...ok ram...ima svojih dobrih i losih strana...
twinmos...ista stvar
kingmax...kapa dolje je da je kockaona...al u zadnje vrijeme je stabilno...nadalje kapa dolje zato sto sami rade svoje chipovlje
a-data e to je pun pogodak...jedan od boljih rama koje se moze dobit i to jos za sitne pare(naravno vrijedi za pojedine serije kao i kod svakog proizvodaca

e neda mi se fakat vise..umoran sam od faxa, sutra tj danas u 7 na sljeme...mah a da ne pricam o neispavanosti i tome slicno
stoga sad prekidam kaj god previdio NEDA MI SE, skuliraj se pa se vrati

mc_fish je offline