View Single Post
Staro 13.10.2006., 23:36   #23
Mr. M
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor mc_fish Pregled postova
iso tako ovi koji postaju ovdje jako dobro znaju da ih ne prcam vec kazem sto se treba izmjenit i za koju lovu...il se varam?mr.m?nicko?pheonix, razor??'i ostatak!savjete namjerno nisam davao kao poticaj ekipe koja ce kad tad preuzet posao "seniora" jerbo mi nemam vremena/volje/stojaznam...pa da paze malo na to...jer je recimo seagate .10 diskovlje skoro = brzo ko raptor...ilitiga smisao raptora = 0 u ovoj konfi...samo sam naveo jedan od primjera

Posto sam prozvan, moram se ukljuciti...dakle, Riba kad daje savjete, izvlaci najbolje sto se trenutno moze dobiti... ovdje se nisam previse mjesao jer sam u prvom postu vidio da je covjek slozio skoro cijelu konfu, ali mi je u oko zapela ona barica .10 i to ATA, pa sam sugerirao da je ipak bolje SATA. Sad me zanima kako ste dosli do Raptora? Za tu cijenu uzeti jos jednu baricu 320 i imas dvije za raid, ako imas jos negdje viska para, jedan manji disk da bude sistem, ako inzistiras na posebnom hardu i netreba ti nikakav raptor... ali, posto se sad tu ukljucio riba, on ce ti sve objasniti...

Mr. M je offline   Reply With Quote