Citiraj:
Autor mc_fish
iso tako ovi koji postaju ovdje jako dobro znaju da ih ne prcam vec kazem sto se treba izmjenit i za koju lovu...il se varam?mr.m?nicko?pheonix, razor??'i ostatak!savjete namjerno nisam davao kao poticaj ekipe koja ce kad tad preuzet posao "seniora" jerbo mi nemam vremena/volje/stojaznam...pa da paze malo na to...jer je recimo seagate .10 diskovlje skoro = brzo ko raptor...ilitiga smisao raptora = 0 u ovoj konfi...samo sam naveo jedan od primjera
|
Posto sam prozvan, moram se ukljuciti...dakle, Riba kad daje savjete, izvlaci najbolje sto se trenutno moze dobiti... ovdje se nisam previse mjesao jer sam u prvom postu vidio da je covjek slozio skoro cijelu konfu, ali mi je u oko zapela ona barica .10 i to ATA, pa sam sugerirao da je ipak bolje SATA. Sad me zanima kako ste dosli do Raptora? Za tu cijenu uzeti jos jednu baricu 320 i imas dvije za raid, ako imas jos negdje viska para, jedan manji disk da bude sistem, ako inzistiras na posebnom hardu i netreba ti nikakav raptor... ali, posto se sad tu ukljucio riba, on ce ti sve objasniti...