View Single Post
Staro 13.10.2006., 20:46   #31
Dr.Gonzo
Premium
Moj komp

Dr.Gonzo's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Ne cujes tu baricu radi raptora . A svako ima drukcije poimanje tisine.
Ma cuj... S obzirom na izjave ovdje o "rostanju" i nepodnosljivoj buci Barracude ja sam mislio da ce to zvucat ko mlazni motor, ali ovo je zaista jedan od tisih diskova koje sam imao. I da, isprobao sam ga i sa iskljucenim Raptorom tako da stvarno mogu reci da je tih... Naravno, svatko ima svoje poimanje tisine, ali ako uzmemo prosjecno okruzenje (a moje je sto se tice tisine ipak malo tise nego prosjecno) onda je ova Barracuda potpuno necujna. Naravno da proizvodi zvukove kad nesto radi ali mislim da nema 3.5" diska koji je potpuno necujan u radu.

Mislim da je svakako prenapuhana ova prica o glasnoci, ali mogu potvrditi ostala iznimno pozitivna iskustva sto se brzine tice... Disk je nevjerojatno brz, znacajno brzi cak i od 74 GB Raptora! Nevjerojatno... Stvarno sam ugodno iznenadjen. Ovo bez problema moze biti glavni sistemski disk, cak razmisljam da se sad rijesim ovog svog Raptora i kupim jos jednu Barracudu. U svakom slucaju, vrijedi svake kune, a price o China vs. Singapur verzijama su po meni bezveze, samo sam se bezveze zivcirao dok nisam dosao doma i utaknuo taj China disk koji vjerujte mi radi savrseno... Prema tome - preporuke!
Dr.Gonzo je offline   Reply With Quote