View Single Post
Staro 13.10.2006., 16:44   #23
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor -POP- Pregled postova
Ne znam šta želiš time reči, malo si nejasan. Idemo OT ali objasni. Ne bi ni meni BOX smetao da mi računalo ne radi 24/7.
Gle ne vidim što ti je nejasno? Tvoja ploča ima spiksanu regulaciju okretaja, pa što sad...?

To je ionako bilo samo malo forumaškog kolegijalnog pod***avanja kao osvrt na neke koji su Asrockicu kovali u nebesa i pokušavali uvjerit cjeli svjet kako je ista bezgriješno oličenje savršenstva i ako je nemamo mramo odma pobacati sve svoje NF4 ploče kroz prozore i moliti se za svoju dušu velikom bogu Asrocku...

Dakle što sad? : suicide
Ja ti samo kažem da se box na mojoj može regulirati i da nije spiksan i što sad oćeš čuti? Sad bi ja trebao reći što? Da nije? Ajde reci onda ti zašto kod tebe ne radi a kod mene radi savršeno? I sad bi ja nešto što na mojoj ploči radi dobro trebao izbjegavati spomenuti da ne uvrijedim velemožne križare koji asrockicu kuju u nebesa...? : suicide

Btw meni BOX smeta i u normalnom radu ako je na full okretajima, prema tome i da mi kanta radi stalno i ovako kad ne radi stalno nema razlike, smetalo bi mi i ovako i onako...
Inače ako već oćeš u nešto investirati preporučio bi ti zalman fanmate ili neki drugi (vanjski) potenciometar ako baš oćeš interakciju ili pak adapter sa 80 na 120mm na box cooler i vent sa temp sondom i mirna bosna jer jezgra box coolera je sasvim dobra za venicea iako joj nebi malo više poliranja u tvornici naškodilo...