View Single Post
Staro 13.10.2006., 13:34   #16
Babaloo
In the lab...

Babaloo's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Mustang Pregled postova
meni su moji zvucnici super i cijena je malo skuplja inace se krecu oko 500-600 kn svi 5.1 sistemi koje sam gledo (Logitech) a ja sam za svoje dao 1000 i super su prije svega najljepsi mi je dizajn ali i kvaliteta zvuka mi je super,bass je fenomenalan!!samo si moram zvucnu kupit a ne ovaj onboard ni za ****c nije!!! i neznam sta cu sa pjesmama u koliko kbit-a da ih ripam??ja ne cujem nikakvu razliku,ali sam siguran da je ima!!!
Ako ne čuješ,a misliš da ima,onda ti zvučnici nisu dobri (barem ne toliko da bi čuo razliku). Moje mišljenje je da ako hoćeš dobar omjer kvalitete ripanja i veličine onda stavi u ripperu "--alt preset extreme" i pjesme će ti biti dosta kvalitetno iskodirane a ponovo će ti manje zauzimati nego npr. CBR 256 Kbit-a. Tako će manje zahtjevne dinice iskodirati u nižem bitrate-u a zahtjevnije u visokom ili vrlo visokom. Iako, nema do originala...
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture
Babaloo je offline   Reply With Quote