View Single Post
Staro 13.10.2006., 08:20   #10
beetleman
editor in chief
Moj komp

beetleman's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor hrks Pregled postova
Vjerojatno će past ovaj HP...

Kad već raspravljamo, jel može preporuka za neku torbu/ruksak i bežični miš da ne otvaram novu temu na drugim pogrupama?

Hvala.
Hi sto se tice torbe/ruksaka, ja ti imam Ruksak za notebook, HP Sport Backpack (DG102A), 369 kuna dodje u HG spotu, http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=84

Ogromna je, bez problema ti stanu svi kablovi, napajanja, fotic, sto god ti treba! oblozena je spuzvom, nekoliko puta mi je pao notebook s njom, i nista.. ako ga zelis vidjet, javi se pa ga mozes doc pogledat.

2Milentije: Cuj, kao prvo, Acer i Gerciom su tvrtke koje notebookove rade za populacije od 18-30 godina, vecinom na kratkorocne staze, znaci na 2-3 godine da ih netko koristi maksimalno!

HP,Dell, IBM su korporativni brandovi, znaci da ih velike korporacije koriste kao IT brand standard, naravno da moraju biti kvalitetniji, pogotovo korporativni modeli (NC). Jedna ogromna kompanija poput Airbusa koja koristit HP ovu IT tehnologiju si ne moze dopustiti jeftine notebookove koje bi mijenjali svakih 2 godine, vec su im potrebni jaki korporativni modeli sa "zivotom" od 4-6 godina (primjer HP nc6220 i 6320 korporativni notebookovi).

Znaci za prosjecnog korisnika/studenta/ucenika Acer je cisto ok za kratke staze, poneku igricu, divx filmic..no ako netko zeli kupiti nesto kvalitetnije..tu u igru ulaze Dell, HP i IBM.

beetleman je offline   Reply With Quote