Ja mogu reci sve najbolje o D600 jedina mi je zamjerka sto se nekad dogodi da se cuje zvuk kao kad skidas i stavljas mob na punjenje i onda baterija traje uzasno kratko jedno par dana nakon toga opet sve ok. Znaci jedina zamjerka je baterija kada ne radi ali dok radi mobitel drzi sa mojih 2-3 sati razgovora jako dugo. Odlicna je stvar pregledavanje pdf, doc, xls unutar moba i podrska za micro sd karticu. Ekran je jedan od najboljih koji sam vidio kad je izasao mobitel.
Kako je kolega rekao da je samsung smece ja mogu isto reci za Nokiu, taj Symbian je zivo smece evo ja sam pokusao rjesiti problem sa Nokiom E61 da bi na kraju skuzio da sam bio ja tj kolega zrtva laznog oglasavanja. Dakle reklamiraju taj mobitel kao voip/sip capable phone naravno ni v od voipa izvan loklane mreze, znaci oni genijalci su zamislili da se mozes spajati samo na lokalni sip server ili na sip server sa reverse dns. I rest my case najdebilniji potez stoljeca.
Naravno ponosni vlasnici Nokie cekaju kraj godine kad je nokia obecala nadogradnju E61 da bude kompatibilna sa NAT i STun-om zivi bili pa vidjeli.
Wireless managment je isto koma i mobitel je generalno spor tako da nemam neko preveliko misljenje o Nokiji, troma, precijenjena firma.
Inace nikad prije nisam imao Samsunga d600 mi je prvi mobitel i osim par sitnica mobitel je stvarno napravljen kvalitetno. Moj prijasnji mobitel je Siemens SL45 i da bog da crkli u istim mukama kao i Nokia.