View Single Post
Staro 12.10.2006., 00:31   #4
xmikex
Premium

Datum registracije: Sep 2005
ma ide i moja do 2048x1536 al jednostavno nema mod 1440x900...provjeria na display properties>advanced>adapter>list all modes i neam...

grafa je ATI Rage fury Pro

sta se tice monitora zadovoljava moje apetite sta se tice velicine...mislia san uzet 205BW al je poskupia u vemila na 3k pa san odusta,al sad vidin da je i ovo za mene r'n'r
(najveci mi je gust otvorit google-iman osjecaj da bi stalo gooooooooooooooooooooooooooooooogle!)
sta se tice boja mogu rec da su dosta zive,a i bjela je "bijela"
uglavnom ne zaostaje za mojin starin sonyem CPD-E100E koji je po meni odlican monitor(ima san priliku jodnom usporedit sliku na njemu i dosta ostalih monitora)
kut gledanja mogu jedino relativno odredit jer zapravo boje ostaju apsolutno iste tek u nekom +-10 stupnjeva podrucju,dok povecavanjem kuta boje lagano se mijesaju sve vise i vise...al to mi nije neki problem...
malo se primjecuje ka prodiranje svitla od gore i dole kad je ekran 100% crna podloga,al to me ionako ne zanima niti smeta jer necu valjda gledat u crni ekran, a u bilo kojuem drugom slucaju kad je nesto na ekranu to se ne primjecuje
igre ne igran tako da nisan provjeria ghosting,al virujuc specifikacijama i 4ms mislin da nije prisutan....moze se podesavat po visini...

Zadnje izmijenjeno od: xmikex. 12.10.2006. u 00:47.
xmikex je offline   Reply With Quote