Citiraj:
Autor Foxman
2 Visage ima više varijaciju na temu a izgleda nekako Ja nemam u kolekciji jedino ovakav sa druge slike... Bilo je tog prije za kupit i u HAMI u Kaptol centru sam ja kupovao ali isto davnih dana.....
|
Vecer,
Hvala na fotkama Foxman.
Bolje da nemas taj sa druge jer mi uopce ne izgleda bas prakticno. Ova salama raspored mi se cini vise skladisno nego prakticno. Po prvi put vidim sve ovo !
Ovi ostali su dobri.
Samo vi koji imate, ionako sami znate. Znamo svi kakva je kvaliteta tih China jeftilena. Otvoris, svaki deseti puca, ali ako ovaj Quad Etui nije barem osrednje kvalitete, uz svu ovu gustocu pitam se jel vam to traje? Pitam i za sebe jasno?
Prijatelj je kupio 20-tak u zurbi klasicnih etui-a - koje je kako kaze, odma isao vratiti. Kaze mu prodavac iskreno, bez muljaze, kako je vecina kupaca odma vracala. Zasto?
Jer kaze da su toliko smrdili po progorenoj plastici da se nije moglo disati ni uz zatvorene a kamoli otvorene etuie!
Nema pola godine da je velika kolicina divljih igracaka od plastike nach China po citavoj EU vracena nazad zbog pronalaska kancerogenih i nedozovljenih fiuma u tim plastikama. Nadam se da netko vodi brigu i o Kroejsi