View Single Post
Staro 11.10.2006., 21:22   #12
kaiserrex
Banned
Moj komp

kaiserrex's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Lightbulb VISTA RC1 instal....

Citiraj:
Autor paklenik Pregled postova
ajde mi u kratkim crtma objasni instalaciju meni prve tri stavke odradi i prođe 100%,a kada restarta neće dalje.
Pa neznam koja je problematika vezana uz tvoj pokusaj instala. Viste RC1 no meni je bez problema izvrsena instal. iste. Ono sto ti mogu reci da sam ja svoju kopiju instalirao na zasebnu particiju pripremljenju namjenski samo za nju ( na drugoj imam instal. Win XP).Poslije bootanja DVD-a pokrece se instal. postupak gdje se dosta dugo ceka na odgovor instalacije, tada je potrebno izabrati opce postavke, cd key te nakon toga izabrati particiju ili disk a moze se ista(i) formatirati i tako pripremiti za instal., te zapocinje instal. kopiranja fajlova te restart i nakon toga se nastavlja instal.,nakon cega se ulazi u predesktop gdje se skenira komp s ciljem aktiviranja odredljene verzije Viste posto sve verzije dolaze na DVD-u, te nakon toga pristupa se desktop-u i funkcionalnosti Viste(uz obaveznu aktivaciju unutar 3 dana)-postupak traje oko 40min.. Ako sam nesto propusto neka netko drugi pomogne.
kaiserrex je offline   Reply With Quote