View Single Post
Staro 11.10.2006., 13:01   #15
Psycho
Master Of Disaster
Moj komp

Psycho's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Citiraj:
Autor ou75id32 Pregled postova
kada isključiš dhcp onda bi morao namjestiti statički ip..
hmm..a kada dhcp radi i uz sve postavke koje sam ti dao za t-com kažeš da opet neće ????
To su u biti sve postavke vezane uz adsl za t-com...
A jesi uspio ući u siemensa onako kako sam ti rekao i vidjeti postavke na njemu?
nisam. ne mogu se spojiti na siemens ni kada sam prikljucen na net ni kada nisam prikljucen. pokusao sam i samo da mi je prikljucen Ethernet kabel u modem, bez ADSL kabela iz splittera.

@Nikky - procitao sam manual, guide, web guidove. i sve lijepo kaze za obtain IP automaticly. super, ali tako mi je namjesteno jos od siemens modema. i LAN i Broadband konekcija. Ali jos uvijek mi se javlja ista greska kad se zelim konektirati. Znaci DHCP mi je automatski ukljucen na modemu od starta, konekcija i LAN su na Obtain IP automaticly, VPI i ostale postavke sam namjestio, cak modulation type mi je kako treba. ali jos uvijek ne mogu se spojiti..

p.s. samo spajam svoj komp na modem, da ne mislite neki lan. SAMO svoj komp..i kako je sa siemensom bilo plug and play instalacija sada sam ko Alisa u zemlji ... znate, uglavnom trebam pomoc. Mozda najbolje da namjestim DHCP off i sve kako je nikky napisao pa probam tako. javim se kasnije, idem probati.

btw. hvala na pomaganju, jer ne zelim potrositi skoro 400kn na uredjaj koji necu koristiti i jos mi ostane siemens koji gubi vezu 2 puta na dan.