View Single Post
Staro 11.10.2006., 02:44   #6
gorluk
Čovjek
Moj komp

gorluk's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Sweeper Pregled postova

Ja raspolažen sa istom lovom i gledaj za tu lovu:

Intel E6600
Asus P5WDH Deluxe
Hladnjak za CPU Zalman 9500
RAM Kingmax 1GB /pc6400 / 800 mhz
Kučište Thermaltake armor midi atx/btx
Napajanje Tagan 480W

ZA PLAČANJE KEŠOVIJOM SVE SKUPA JE =================> 7669 KUNA
I JOŠ AKO IMAŠ ŠANSU PREKO FIRME IZBIJ PDV 18% ========> 6288 KUNA

I UBACI GFX KARTICU KAKU OČEŠ!!!

p.s. Zaboravio san Hard disk i DVD pržu pošto je ja imam to ti je po izboru par stotina kuna.
Da li ti znaš da u apsolutno svakoj firmi koja prodaje računalnu opremu u HR dobiješ PDV nazad ako uzimaš preko svoje firme, i da svaki dućan daje "popust" na keš? Ništa protiv Linksa, izgleda da ću i ja tamo ubost komp za par dana, jerbo imaju gotovo sve komponente koje trebam na jednom mjestu, ali to što navodiš je normalno. I btw. u Linksu su skoro sve komponente za 50-100kn skuplje nego u drugim dućanima.

A što se tiče tvoje konfiguracije, ona koju je postao E.T je puno realnija...stavio si procesor od 2.500kn i kućište od 1000kn (ako se dobro sjećam, možda je i više), a nisi stavio grafičku, hard disk i optiku. Mislim "to ti je po izboru par stotina kuna" ispadne 1000kn+grafička (1000-2000kn), tako da si složio konfiguraciju od 10000kn, a ne 8000. Normalno da se pdv odbija, šta misliš da kad ljudi kažu "mislim potrošiti xxxx kn na x stvar", govore cifru bez pdv-a?

Zabrijao si malo.

Stampy: ovo što ti je E.T napisao je realno i dobro, ja bih eventualno ugurao 250GB disk nekako.
gorluk je offline   Reply With Quote