View Single Post
Staro 10.10.2006., 19:58   #59
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Osjecam se zbog avatara prozvanim nesto poruciti svima - posebice ovima kojima nema smisla kupovati Baotiana(inace sam cuo da se kod bt-9 radi o kopiji Yamahe , i to nekog modela koji je prije koju deeniju bio jako popularan u Aziji pa su kinezi kupili jednostavno liniju cijelu) - ovako , ako kupujes skuter da bi SEBE vozio od a do b i boli te k sto drugi misle sto vozis , onda netrebas dalje traziti , 5000kn sa regom i deri , sa 30kn benge 150km nije bed , bez blokade na ravnom mene sa mojih 90kg pogura 60-65 , o postigniutim brzinama nizbrdo ne bi govorio jer nije lijepo cuti koliko se budala vozi na kinezu na 10cola gumama( ah , mlad sam) , inace moj je vec prosao 4500km , dosad jedini trosak je bio membrana frgica - 70kn , ostalo sve sljaka ko i prvog dana .
inace , skuter se rabljeni ne kupuje , osim ako znas svaki dan sto je s njim radjeno jer padove je lako zamaskirati a i da ne govorim o kolici uvezenih raga iz italije .
Jedino bi dodao ak ti neugodno vozit Kineza( meni nije valjda i zato jer mi je auto Japanac , dakle samo Daleki istok za mene) , da pogledas japanskog Piaggao - Zippo se zove , skoro duplo je skuplji , a dojam je isti , cak ovaj kojeg sam probao je isao slabije od mog , pa kao imas talijana i sponzoruse te ljepse gledaju.
Ionako oni koji najvise pljuju se voze tramvajima i busevima.
Router je offline   Reply With Quote