View Single Post
Staro 10.10.2006., 13:11   #5
ou75id32
Banned

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
pa, kod siemensa nisam nista upisivao kada sam se spajao. prikljucio sam ga, napravio konekciju i spojio se. a sada moram namjestavati dodatne setupove. siemensov sam dobio od t-coma, i nema web browser setup
Istina na njemu je i ip i dns bio podešen automatski...(moja geška to se odnosi kad siemens radi u router modu)
Ima web browser setup jer sam ja spajao jedan internet caffe na njega a ide ovako ( istina ovi u t-comu baš nisu pričljivi o tome jer i sami operateri na telefonu im nisu stručni u tome kad se radi o korištenju modema u router modu )
- u polje Address upisati http://192.168.1.1
- Username : admin
- Password : epicrouter

Citiraj:
koji Modulation type ide za t-com? imam za izabrati od ADSL2+(multi-mode) do ADSL(Multi-mode) i jos barem 6-7 opcija.
i na siemensu nisam imao adresu koju sam sam upisivao, kao sto rekoh, napravio konekciju za automatsko obtainanje IP-a i to je to.
Modulation type za T-com je g.DMT (poznat kao G992.1) Probaj prvo sa ADSL2 pa ako ne ide mijenjaj postavke na ADSL. Malo eksperimentiraj...

Citiraj:
Da li postoji mogucnost da skinem informacije sa siemens modema kojeg trenutno koristim jer d-linkov ne mogu namjestiti jos
Da postoji..web browser (upute su gore ), iako ti neće baš puno više pomoći...
ou75id32 je offline   Reply With Quote