Zanimljiva razmišljanja i zbilja bi najbolje bilo windowse reinstalirati jer su već za pokop i nisu vrijedni truda jer bi uzalud bilo..
Zar nitko ne razmišlja o tome da čišćenje virusa ne znači i popravku zaraženih fileova???? Jednom kad Antivirus skine viruse koji su inficirali komp obično vuče i sve zaražene fileove.. Tu ne pomaže ni čišćenje registrya ni defragmentacija.. Tko se još sjeća Kleza i Elkerna koji bi nakon ulaska u sistem zarazili brdo programa jedan od njih je onda bio i winzip (drugih se ne sjećam bilo je to pred koju godinu i testirao sam bio više puta s njim ), a o radu diska neću pričati jer je ledica stalno svjetlila.. Čišćenje virusa je bio manji problem ali vraćanje i reinstaliranje programa prava noćna mora...
(Ako nekoga zanima testiranje imam bazu od oko 3000 virusa pa nek se sam uvjeri..)
Ako je problem sa diskom i bad sectorom onda pomaže samo hdd regenerator koji je u stanju od sje...og diska napraviti čudo.
Testirano: popravio disk sa oko 14000 bad sectora na kojem se nije moglo ništa instalirati čak ni ll format nije pomogao..s time da nije izgubio ni 1mb od svog kapaciteta ( istina trajalo je tjedan dana jer bi ga ostavljali u servisu da radi poslije radnog vremena pa sve do ujutro..moglo se jaja ispeći na njemu : sweating ) i danas radi super.
Svaki hiren boot cd ga ima pa nije problem testirati disk na bad sectore..