View Single Post
Staro 12.08.2003., 00:59   #9
dario-RUS
I Love AMD and nVida

dario-RUS's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Originally posted by medo
Zvuk SB Live! (5.1) kartice sa Audigy 2 driverima je bolji. Definitivno ima veću dinamiku i kao da je malo detaljniji. Iako je to još daleko od kvalitete zvuka iz Terrateca, ovo mi se čini najbolja varijanta do sada.

Procedura je da se instaliraju YouP-PAX driveri, bilo koji. Bitno je da instalacijska procedura od Audigy-ja misli da je neki "Audigy 2" već unutra. Zatim se pokrene patch koji promjeni device ID u data1.cab fileu za karticu, tako da umjesto IDa za Audigy 2 upiše ID od SB Live! kartice. Tako se zezne instalaciju koja nakon što se pokrene uredno završi posao. Nakon reboota dobit ćete Live! ikonu u 'Play Control' mixeru u Windowsima, SB Live! karticu sa Audigy 2 driverima, a u System Properties piše "Creative EMU10K1 Audio Processor (WDM).....:"

Zanimljivo kako se kX driveri čuju isto kao i prve verzije officiall drivera za Win2k. Čini mi se da to u biti "pravi" Live! i Audigy kartica, a da su sva ova poboljšanja došla od kojekakvih efekata kroz DSP čip. No, to nije to! Zvuk iz zvučne koja mi je integrirana na ploči ima slabije karakteristike, ali je zvuk ljepši za uho, za razliku od iritantnog zvuka SB Live! i Audigy 2 kartica.

Ne znam kakav je to audio procesor čija kvaliteta obićnog stereo zvuka ovisi o driverima. Razumio bi za 3D zvuk i igre, ali obićni stereo....
Ne kužim točno što si napravio, mislim da sam baš probao, ali mi ne ide, od kud ti patch?

Ja imam samo instalirane YouP-Pax!
Ati nešto
1x 36Gb WD Raptor, 2x750Gb Samsung (raid 0)
dario-RUS je offline   Reply With Quote