Citiraj:
Autor yedwy
Dalje kupi si adapter sa 80 na 120mm za vent (mislim da je 80mm na tom volcanou) jer v12 ima dobru bazu od bakra sa dosta potencijala...
Skini ga i očisti, nova pasta, adapter i neki sharkoon gore bubni od 120mm i to je rješeno...
Nadalje stavo ove ventove koje imaš na ispuh, upuh ti NE TREBA za nf2 poče jer se one ne griju tolko da bi trebale ekstenzivno puhanje u nb ili sl a ostale komponente se uglavnom dobro osjećaju u pasivnom propuhu... 2x80mm ili 1x120mm (ovisi što dobiješ na novom kućištu) na 7V će zajedno s napajanjem obavit dobro posao... Ja sam imao i samo sa napajanjem hlađen tbred, ali u dobrom kućištu i to je tbred a ne barton...
Izdatak oko 250kn...
E da i set okruglih kablova ili zgurati kablove negdje iza nosača od matične i sl isto poboljšava prolaz, ali ovisi i o tome di su ti rupe za usis zraka na diskove i sl da si između njih i unutrašnjosti ne zguraš previše toga...
|
Vjerujem da mi želi pomoć tko odvoji 10 min za napisat par savjeta...
No ne shvaćam savjete tipa
'otpraši dobro ventilatore' ako sam već objasnio kako negdje nema ni zrna prašine ...
Tako da ako si već spreman uložit truda /vremena za napisat nešto mogao bi malo proćitat kako se kretao topik jer bi tako vidio da je ono što imaš na umu možda suvišno i tako uštedit sebi trud...
Malo mi je teško shvatit poantu tog savjeta za ćišćenje proca,mijenjanje paste,adapter sa 80mm na 120mm kad pratiš par prijašnjih postova te pogotovo zadnji i onu sliku...