vozim skuter vec ajmo rec 7 godina makar ce jos malo 8... uglavnom, ne da ga imam tolko, nego tolko i sarafim po njemu i vozim itd... ugl. sa gilerom stalker sam napravio 40 000 km bez nekih ekstra popravaka, a cak je imao i manje servisa nego sto se to radi i prodao sam ga i skuter jos ide... sa piaggio typhoonom sam napravio 45 000 km i tad mu je crko brojac kilometara, a to je bilo davno... i sto sam time htio rec, da imam dovoljno iskustva da kazem da je baotian teski trash koji treba izbjegavat... to sve jos i zavisi dal ce te sluzit il ne, jer nisu svi isti, tj. dobro postelani... pa ti kupis pa te pocne hebat nakon par dana i nikad kraja... a moze se desit da ide ok...
ali ova spika da ide 80 s dvojicom... to je takva laz, pa hebote tolko ovi bolji skuteri idu koji deru baotiana i na ubrzanju i na krajnjoj za min 30%...
da bi baotian isao 80 treba ga nabrijat iliti overclockat ga!! a covjek nije naveo da hoce kupit skuter, sarafit po njemu 2 dana i onda se vozit...
moj prijedlog ti je neka rabljena gilera / piaggio ili aprilia!! eventualno yamaha aerox... vjeruj mi em ce bolje ic, em ce dulje trajat od baotiana...
pogledaj si malo za apriliu SR50 DiTech (to nis ne trosi) ili Gilera RUNNER Pure Jet... to su injection mašine sa malom potrošnjom...