View Single Post
Staro 08.10.2006., 23:52   #30
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Chuby Pregled postova
Dakle s obzirom da je Baotian 4-taktni ili mijenjam aupuh ili dam nekom da ugradi taj komad elektronike. Pretpostavljam da to mogu napravit u nekakvom ovlastenom servisu ako sam ne uspijem ili ako frend mehanicar nebu znao.
Budem jos vidio jel cu uzet novog Baotiana ili nekaj rabljemo ali za sad mi se Baotian cini kao bolji izbor. Otici cu pogledat to cudo u zivo da vidim iz prve ruke kak to izgleda a sad idem malo proguglat da vidim koliko to tocno kosta i gdje se moze kupit tj vidjet
Baotian je 4 taktna mašina i ne postoji rezonantni ilitiga "sportski" auspuh za njega,kao i za bilo koji drugi 4 taktni skuter,na njemu jednostavno vrijedi pravilo *ne diraj ništa* dobro je da uopće radi Eventualno staviti lakše rolice za start ili tvrđi centralni feder,kao i tvrđe federe na kuplungu...ali puno je to filozofije na toj sićušnoj mašini i teško da če se iz toga izvuć nešto vrijedno spomena,utrošenog vremena,novaca i živaca.uostalom,šta očekujete od novog skutera za 5000kn?

To je za laganini do kioska,dućana...

To "čudo" ne izgleda bog zna kako dobro i ako ikako možeš ostani pri pozitivnom mišljenju o dotičnom stroju uz uvjet da ga nikad ne vidiš,da ti ne pokvari mišljenje ... i kupi polovan Piaggo,Gileru,SR-a...to su već ozbiljnije mašine iz kojih se da napraviti prava mala jurilica.

Za 5000kn se da naći odličan polovan skuter,tako da je to moja osobna preporuka.