View Single Post
Staro 08.10.2006., 19:40   #15
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor BrunoZG Pregled postova
Bubba , aj mi objasni princip na kojem radis na 3 monitiora , mozda si i ja dodam koji. Al posto imam samo 1 PC nije mi nikako jasno kako bi gledao na vise od 1 -og
Multimonitor je kao bijelo. Jednom kad se navuces, nema natrag. Ja vise ne mogu raditi NISTA na jednom monitoru.

Citiraj:
Pa da imam i 2 PC-a nekako mi se switch cini jednostavnim, al dobro mozda sam previdio neke prednosti... Pa da cujem...
Buduci da se bavim raznim 2D DCC-om, multimonitor mi je nuznost. Uvijek cu imati dva manja nego jedan ogroman monitor. Netko ti je dao zgodan primjer s Photoshopom, iako samo za dva monitora ne preferiram takvo sto, ali s tri je to vec to.

Citiraj:
Autor EvilM@ster Pregled postova
Gledaj do 2000 kuna tesko da ces naci bolji monitor od ovih koje sam ti stavio, posebice za graficki dizajn, ja sam ovaj prvi samsung imao jedno vrijeme i koristio sam ga osim za igre i filmove i za rad u photoshopu za sto me je vise nego odlicno sluzio, mogu reci da je u nekim stvarima i bolji od mojega 755DF samsunga sa katodnom..... e sada neznam zasto ti trebaju tri monitora, recimo umjesto dva 17" ja bih razmislio i o ovome wide samsungu od 22"
Pa kad vech kupujem, jel... Nek se nadje. Uzeo bih tri (ili cak cetri) jer mi svi ulaze u FOV, sto s CRTima nisam mogao izvesti.

Citiraj:
Autor GrannyKiller Pregled postova
a šta kažeš na 2x SM 205BW...6k kuna.
Noup. Morao bih mjenjat graficke, a to mi ne pada na pamet.

Citiraj:
Autor mat Pregled postova
ja imam ovog samsunga 940n, kupio u metrou. bez pdv-a doso 1400kn. 3 g. garancija i sluzi me skroz ok. 1280*1024. Radi i na 1600*1200 na 75 Hz bez beda, nije mutno i sve se vidi normalno ali ga nemrem tako koristit zato jer cim se ugasi i opet upali baca upozorenje da je iznad preporucene rezolucije/frekvencije. a stvarno mi se neda svaki put tipkat na monitor "ok".
No comment. Tebi bi stvarno trebali zabraniti rad na racunalu...

Citiraj:
razmisli i o opciji 2*19'' wide sa strane i 17'' u sredini. jako lijepo zgleda, visine su jednake a desktop je vise nego ogroman i multifunkcionalan
Maaa, wide mi je nono! Morao bih mijenjat Matroxice, a to mi je onda troska u 3 PM. Inace, da bi bilo sexy, bi, to se slazemo.

Citiraj:
Autor JuVe Pregled postova
ček rekao si da će monitori bit udaljeni 30ak cm jedan od drugog?
Ma ne, biti ce udaljeniji od mjesta gdje sad ovi stoje nekih 30ak cm, cisto zbog dubine CRT-a. Pa zato mi 19" mozda cak i bolje pase, da ne moram s dalekozorom pratiti sto se dogadja.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote