Citiraj:
Autor BrunoZG
Bubba , aj mi objasni princip na kojem radis na 3 monitiora , mozda si i ja dodam koji. Al posto imam samo 1 PC nije mi nikako jasno kako bi gledao na vise od 1 -og 
|
Multimonitor je kao bijelo. Jednom kad se navuces, nema natrag. Ja vise ne mogu raditi NISTA na jednom monitoru.
Citiraj:
Pa da imam i 2 PC-a nekako mi se switch cini jednostavnim, al dobro mozda sam previdio neke prednosti... Pa da cujem...
|
Buduci da se bavim raznim 2D DCC-om, multimonitor mi je nuznost. Uvijek cu imati dva manja nego jedan ogroman monitor. Netko ti je dao zgodan primjer s Photoshopom, iako samo za dva monitora ne preferiram takvo sto, ali s tri je to vec to.
Citiraj:
Autor EvilM@ster
Gledaj do 2000 kuna tesko da ces naci bolji monitor od ovih koje sam ti stavio, posebice za graficki dizajn, ja sam ovaj prvi samsung imao jedno vrijeme i koristio sam ga osim za igre i filmove i za rad u photoshopu za sto me je vise nego odlicno sluzio, mogu reci da je u nekim stvarima i bolji od mojega 755DF samsunga sa katodnom..... e sada neznam zasto ti trebaju tri monitora, recimo umjesto dva 17" ja bih razmislio i o ovome wide samsungu od 22"
|
Pa kad vech kupujem, jel... Nek se nadje. Uzeo bih tri (ili cak cetri) jer mi svi ulaze u FOV, sto s CRTima nisam mogao izvesti.
Citiraj:
Autor GrannyKiller
a šta kažeš na 2x SM 205BW...6k kuna.
|
Noup. Morao bih mjenjat graficke, a to mi ne pada na pamet.
Citiraj:
Autor mat
ja imam ovog samsunga 940n, kupio u metrou. bez pdv-a doso 1400kn. 3 g. garancija i sluzi me skroz ok. 1280*1024. Radi i na 1600*1200 na 75 Hz bez beda, nije mutno i sve se vidi normalno ali ga nemrem tako koristit zato jer cim se ugasi i opet upali baca upozorenje da je iznad preporucene rezolucije/frekvencije. a stvarno mi se neda svaki put tipkat na monitor "ok".
|
No comment. Tebi bi stvarno trebali zabraniti rad na racunalu...
Citiraj:
razmisli i o opciji 2*19'' wide sa strane i 17'' u sredini. jako lijepo zgleda, visine su jednake a desktop je vise nego ogroman i multifunkcionalan
|
Maaa, wide mi je nono! Morao bih mijenjat Matroxice, a to mi je onda troska u 3 PM.

Inace, da bi bilo sexy, bi, to se slazemo.
Citiraj:
Autor JuVe
ček rekao si da će monitori bit udaljeni 30ak cm jedan od drugog?
|
Ma ne, biti ce udaljeniji od mjesta gdje sad ovi stoje nekih 30ak cm, cisto zbog dubine CRT-a. Pa zato mi 19" mozda cak i bolje pase, da ne moram s dalekozorom pratiti sto se dogadja.