Tema: Reputation?
View Single Post
Staro 08.10.2006., 14:48   #78
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Hrvoje xyz Pregled postova
predvidam propast ovog sistema reputacija ,,
vidjet cete sta se dogodi kad uzavrle tinejđerlije se pocnu klat medusobno zbog jednog crvenog, dogovarat se prek icqu da si daju zelene stalno i sl ..
been there , done that
al zivi bili pa vidjeli
Sistem neće propast. A i nemre se non stop davati jednom reputacija. Eventualno 2 ili 3 puta (nisam siguran), onda mora i drugima davat da bi opet mogao ovima prije.
Citiraj:
Autor Crash009 Pregled postova
al ja i dalje ne znam odakle mi 26 bodova i reputacija 6 ?!
Pročitaj ovaj link dole...
Citiraj:
Autor stublina Pregled postova
Koliko sam ja primjetio, čim je to uvedeno system je automatski svakom forumašu dodjelio određeni broj bodova i kartona. Mislim da ima veze sa datumom učlanjenja ovdje jer sam se malo vratio na super stare postove i svi stariji korisnici imaju reputaciju minimalno 5-6.
Biće da za svaku godinu ovdje dobiješ 1 karton.
Dosta blizu...
Citiraj:
Autor -POP- Pregled postova
Meni je reputacija od početka jednaka. A nikome ne dajem ni zelenjaka ni crvenjaka, po meni glupo, u početku sam tu i tamo. Vidim da imam 28 komentara ili bodova, štogod, ali di to mogu vidjeti?!
Quick links->user control panel

Ako ti je netko ostavio komentar, vidjet ćeš ga tamo. Tamo se ne nalaze svi, nego oni zadnji.

Atha je već jednom postao ovaj link, ali vidim da, pošto vam to nije jasno, pročitajte ga opet.
http://www.askmehelpdesk.com/announc...html#post49109

EDIT:
I da, ako već nekome dajete good reputation, moje mišljenje je da ipak trebate ostaviti neki komentar, ono hvala na odg., stvarno si mi puno pomogao, dobro si rekao, pusa etc.
Mislim, tužno je kada vidiš da te je netko nagradio, a nije ni riječ ostavio

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 08.10.2006. u 15:07.
Vuco je offline