Pozdrav i tebi i dobrodošao na forum
Odmah da prijeđemo na stvar...
Procesor - mislim da nećeš osjetiti neku veliku razlliku između e6400 i e6600..zato bolje razliku uloži u nešto drugo,
Cooler za proc - TT Big Typhoon je odlično rješenje...
Matična - Uzmi Asusovu P5B Vanilla ili Deluxe...
Memorija - Odabrao si dobro, GoodRam Pro je dobra memorija...hm...u vezi količine...memorije nikad dosta pogotovo za programe koje ti koristiš...znači moja prepruka bi ti bila da uzmeš odmah dvije gige...
Grafička - hm...tu zbilja neznam...ovisi o tebi i namjeni (vidim da se ne bi baš igrao

)...Radeoni imaju kvalitetniju sliku i AVIVO...znači moja preporuka bi ti bila neka X1600XT ili jača, ovisno o financijama...
Cooler za grafu - uzmi si odmah neku kvalitetno hlađenje za grafu, tipa Zalman VF700/900 ovisno o financijama...
Hard disk - Seagate je ok, ako ti ne smeta buka, ako smeta uzmi si Samsunga ili Hitachija
Optika - LG (kako si odabrao) ili Benq
Kućište - nemoj baš TT

, uzmi si nekog CoolerMastera npr Centuriona 5/534
Napajanje - to koje si odabrao je odlično, iako bi ako patiš na tišinu mogao uzeti i Seasonica 430W...ali ta konfa koju si složio baš neće trebati tako jaka napajanja...pa bih rekao čak i da bi tu i Fortron 400W bio sasvim dovoljan...
BTW - jedino ako bi možda uložio u neku zvučnu...jer integrirane baš nisu najbolje rješenje...a ti bi se bavio i obradom zvuka, pa bi tu mogao ubaciti i neku CL Audigy 2 ZS ili neku Audigy 4...