View Single Post
Staro 07.10.2006., 23:17   #127
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Mislim da nakon tvoj posta, svima koji su aktivni na temi 3DMark rezultati, nije baš svejedno. Kaj se tiče izgleda, ni meni se to ne čini ništ pretjerano posebno/lijepo ili kak je u početku bilo najavljivano...ubojica OSX-a i slične gluposti, samo da se skrene pažnja. Osim toga taj Vista izgled je (u ovoj ili onoj mjeri) bil već isfuran/ponuđen ljudima od strane raznih WindowsBlinds klonova, tak da...prošla baka s kolačima. Kakvo je sad stanje, ne mislim prelaziti/sprobavati na Vistu. Em mi je prije koji tjedan stigla Ubuntu 6.06 distribucija, pa valja i za to najti vremena i isprobati, još je k tome i besplatno. Em sam sa WinXP i više nego zadovoljan. Instalacija stara malo više od 2god., održavana i sve dela kak spada, da bi čovek reč rekel. IMHO samo gnjavaža s tim (Vista) OS-om i ništ više.
Isplati se Ubuntu probat, imam ga i ja doma, jedino me smeta da nakon instalacije nvidijinih drivera prebaci na 85 mhz refresh rate pa ne mogu čitat i nikako ne mogu codece za filmove i mjuzu potjerati da rade, mislim probat SuSe 10.1 jer sam imao pozitivnih iskustva s prethodnom verzijom. Ovaj mislim da će se ostanak na WinXP isplatit jer će se hackeri prebacit na bušenje Viste, a kad dodje SP3 biti jedan prilično dobar os. A što se tiče instalacije, imao sam 8 i pol mjeseci prethodnu instalaciju XP-a dok nisu došle nove komponente pa sam morao reinstall napravit. I tako, malo sam u OT zastranio
tutix je offline   Reply With Quote