Citiraj:
Autor tutix
Al ovo je istina, imam RC1 jedan na disku, provrtim 3DMark 05 u Visti, dobijem 1595 bodova, inače je 2009, ali nije da se Aero vrti u pozadini jel čim pokreneš neku zahtijevniju aplikaciju on se gasi i prebacuje na obični skin bez onih transparentnih điđa. Izgled je ok ali kod mene nije izazvao vau efekt mada volim da windows dobro izgleda ali Vista po tome nije ništ posebno. Mislim da nam netko on hoće izmust lovu, em za novi os, em za komponente koji će ju podržavat. Jako sam razočaran s Vistom, ali najgore je to što ću morat preć hoću-neću.

|
Mislim da nakon tvoj posta, svima koji su aktivni na temi 3DMark rezultati, nije baš svejedno.

Kaj se tiče izgleda, ni meni se to ne čini ništ pretjerano posebno/lijepo ili kak je u početku bilo najavljivano...ubojica OSX-a i slične gluposti, samo da se skrene pažnja. Osim toga taj Vista izgled je (u ovoj ili onoj mjeri) bil već isfuran/ponuđen ljudima od strane raznih
WindowsBlinds klonova, tak da...prošla baka s kolačima. Kakvo je sad stanje, ne mislim prelaziti/sprobavati na Vistu. Em mi je prije koji tjedan stigla Ubuntu 6.06 distribucija, pa valja i za to najti vremena i isprobati, još je k tome i besplatno.

Em sam sa WinXP i više nego zadovoljan. Instalacija stara malo više od 2god., održavana i sve dela kak spada, da bi čovek reč rekel. IMHO samo gnjavaža s tim (Vista) OS-om i ništ više.