Citiraj:
Autor Gabre
ali ne kužim drugu sliku što si napravio?
|
Pa prvo sam imao ideju samo probit rupu za montirat veliki vent a kako nisam znao hoće li takvo hlađenje bit efikasno mislio sam one ventove unutra samo iskljućit da im mogu opet lako upogonit ako s idejom velikog venta ne bude nešto valjalo...
No to nisam mogao napravit jer su oni zaokruženi djelovi napajanja na slici bili na tom 'poklopcu' pa nije bilo mjesta za veliki vent...onda sam vidio da mi je jedina opcija dobit prostora da to negdje smontiram tamo gdje stoje postojeći ventovi pa sam to i napravio....
Citiraj:
Autor Gabre
|
Pa da budem iskren i ne izgleda mi nešto specijalno :confused: ....
a pogledavši cijenu ,iako mi odgovara osjećao bih se stvarno blentavo kad bi trenutni kuler od 250 kn zamjenio s tim od 50-ak s nadom da će taj bolje hladit...
a ta plastika na njemu me podsjetila da sam negdje vidio neke plastićne adaptore za ventilatore...da možeš montirat 8cm vent na 6 cm bazu...
i sad pošto sam oduševljen tišinom ovog na napajanju postoji li negdje nešto tako za 12 cm vent na 8 cm bazu da mogu probat iskoristit hladilo od ovog kulera prije nego krenem trošit novce na nešto drugo...??