> mob je sam prekidao poziv u pola razgovora......nakon dugog mučenja......riješio se telefona......iskreno imao sam dosta 3G telefona, ali je LG neupitno pravio najviše sra.....a!!
Najmanje problema sam imao s Motorolama 3G, a s NEC-ovima nisam imao nikakvih problema.....čak su i standardne postavke od T-Com-a radile bez problema! -->
Citiraj:
Autor Bruno_Rv
1. Ako ti na poledjini LG-a pise broj 3 ,znaci da u 99% slucajeva neces moci srediti mob za MMS i GPRS a niti UMTS (3g) za vip ili t-mobile mrezu jer su ti telefoni brandirani sa softwareom od "3" mreze u Italiji i namjenjeni samo toj mrezi. Morat ces negdje debrandirati telefon (kod nekog lokalnog servisera) i onda pokusati srediti postavke za mms.
3. 3g je ok ako ti stvarno treba prvenstveno videotelefonija. Ostale stvari koje nudi 3G jos nisu razvijene kako treba u HR.(WWW,DOWNLOAD bla bla....)
|
Potpisujem.....imao istih problema......nakon debrandiranja sve je proradilo, ali se onda pojavio VELIKI problem ---->> mob je sam prekidao poziv u pola razgovora......nakon dugog mučenja......riješio se telefona......iskreno imao sam dosta 3G telefona, ali je LG neupitno pravio najviše sra.....a!!
Najmanje problema sam imao s Motorolama 3G, a s NEC-ovima nisam imao nikakvih problema.....čak su i standardne postavke od T-Com-a radile bez problema!
|