Citiraj:
Autor shobru
pa nisam nista skidao, ali to mi se javilo samo od sebe, jedan dan kad sam upalio komp, nevezano za ovaj test... koji su dobri freewere antivirusi i antispyweri?? budem skinu nesto od ovog, valjda ce rijesit problem... vec sam probao s par anti- svasta, ali nista nije pomoglo... 
|
Od freeware programa za spyware su Ad-aware i Spybot Search & Destroy i preporuka je da ih imaš oba na kompu , a od antivirusa ..hmmm...
Nekada je bio AVG dobar ali već dugo nisam ništa Od free antivirusa testirao pa ne znam baš... Preporuka je za Stinger-a to je standalone Antivirus koji ima definicije poznatih virusa ( skini zadnju verziju ), Sophos u shareware obliku sa nekog novijeg Bugovog DVD-a, Bit-Defender alati za uklanjanje virusa ako utvrdiš o kojem se radi...
Ako ti je virus u kompu vidjet ćeš tako što ćeš imati problema prilikom instalacije antivirusa u obliku usporavanja kompa, neuspješne instalacije, problema sa pokretanjem antivirusa ili za vrijeme skeniranja. To su samo neki od mogućih problema što znači da ih i ne mora biti.
Skini si definicije za sve programe koje staviš pa zatim testiraj komp.
Ako se dokopaš nekog od ovih još bolje : Kaspersky - Sophos - Nod32.