View Single Post
Staro 06.10.2006., 16:52   #66
ou75id32
Banned

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor shobru Pregled postova
pa nisam nista skidao, ali to mi se javilo samo od sebe, jedan dan kad sam upalio komp, nevezano za ovaj test... koji su dobri freewere antivirusi i antispyweri?? budem skinu nesto od ovog, valjda ce rijesit problem... vec sam probao s par anti- svasta, ali nista nije pomoglo...
Od freeware programa za spyware su Ad-aware i Spybot Search & Destroy i preporuka je da ih imaš oba na kompu , a od antivirusa ..hmmm...
Nekada je bio AVG dobar ali već dugo nisam ništa Od free antivirusa testirao pa ne znam baš... Preporuka je za Stinger-a to je standalone Antivirus koji ima definicije poznatih virusa ( skini zadnju verziju ), Sophos u shareware obliku sa nekog novijeg Bugovog DVD-a, Bit-Defender alati za uklanjanje virusa ako utvrdiš o kojem se radi...
Ako ti je virus u kompu vidjet ćeš tako što ćeš imati problema prilikom instalacije antivirusa u obliku usporavanja kompa, neuspješne instalacije, problema sa pokretanjem antivirusa ili za vrijeme skeniranja. To su samo neki od mogućih problema što znači da ih i ne mora biti.
Skini si definicije za sve programe koje staviš pa zatim testiraj komp.
Ako se dokopaš nekog od ovih još bolje : Kaspersky - Sophos - Nod32.
ou75id32 je offline   Reply With Quote