Citiraj:
Originally posted by gpremec
I nije ti bas neki argument (bez uvrede), jer slusati na faksu o nekoj temi i baviti se time u stvarnom zivotu bas i nema dodirnih tocaka, na nasim sveucilistima pogotovo.
Dali si u ikojem trenutku vratio onih originalnih 128MB i vidio dali se s njima rusilo?
Nego, taj Lucky Star, nisam se nikada susreo s njima, jel ima netko na forumu ko se susretao s njima?
Nego, nisi nikada rekao koja je memorija bila nekada (dok je stabilno radilo) i sada (firma, chipovi i te stvari).
|
Nisam uvrijeđen, najvjerojatnije o toj temi znas vise od mene, ali osnove sigurno i ja znam, vjeruj.
Sto se tice vracanja orginalnih 128Mb rama, to je neizvodljivo, jer sam taj ram dao za jedan (koji je sada u racunalu) modul od 256 (+nadoplata).
O memoriji stvarno ne znam puno...niti o onoj koja je bila, niti ona koja je sad unutra. Nista na modulu ne pise osim 256MB PC133.
E da, stvarno ne znam sta si mislio kada si tako sa podsmjehom spomenuo hrvatske faksove. Ja mislim da se stvarno mora znati znanje ako hoces poloziti ispit i da nema puno rupa (stvarno temeljno ucimo).