06.10.2006., 07:55
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Autor Vucko
Nakon zadnje promjene harda, prvo što mi se događa da mi cijepa fajlove nakon 2GB. Hard je na NTFS sustavu, nigdje u programu nisam naštimao da dijeli nakon 2GB.
Mislim da ima u registry-ju neki key koji isto to regulira, ali ga nisam mogao naći, pa ako ima dobra duša da mi tu malo pomogne.
|
probaj deinstalirat PVR, očistiti registry pa opet instalirat
Citiraj:
Autor Vucko
Sljedeće, snimam preko Leadtekovog programa, onaj Winfast PVR mislim da se zove. Problem je što mi audio kasni za slikom, u prosjeku oko -300ms. Ponekad zna biti i više
Probao sam se snaći u Virtualdub-u ali bez uspjeha. Nemrem naći ništa što bi mi pomoglo.
Imam onu verziju Virtualdub-a koji podržava MPEG2 (pošto je to format u kojem snimam), pa ako mi može netko reći kako da s njime ili sa nekim drugim programom (najbolje da je freeware  ) sinkroniziram video i audio da mi zvuk ne kasni.
Ili sam možda ja nešto krivo postavio u Winfast PVR-u?
Toliko za sada, od mene. Unaprijed hvala svima na pomoći 
|
ja sam imao slične probleme...iz mog iskustva i čitajući malo po netu, zaključak bi bio da je to do drivera od leadteka + driveri od matične i driveri od zvučne...meni je jedna verzija drivera to radila za mpeg2 format, dok je snimanje u huffyuv davalo ok sinkronizaciju...druga verzija drivera je radila obrnutu stvar...
|
|
|