View Single Post
Staro 06.10.2006., 07:53   #2
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Imam tuner iz sig-a - Leadtek TV2000 Expert.
Evo i ja ga imam.

Citiraj:
Nakon zadnje promjene harda, prvo što mi se događa da mi cijepa fajlove nakon 2GB. Hard je na NTFS sustavu, nigdje u programu nisam naštimao da dijeli nakon 2GB.

Mislim da ima u registry-ju neki key koji isto to regulira, ali ga nisam mogao naći, pa ako ima dobra duša da mi tu malo pomogne.
Huh..... stvarno se nikad s tim nisam susreo, niti čuo da se nekome to dešava. Fora sa registrijem je bila za CyberLinkov PowerVCR.

Citiraj:
Sljedeće, snimam preko Leadtekovog programa, onaj Winfast PVR mislim da se zove. Problem je što mi audio kasni za slikom, u prosjeku oko -300ms. Ponekad zna biti i više
Probao sam se snaći u Virtualdub-u ali bez uspjeha. Nemrem naći ništa što bi mi pomoglo.
Inače ovo što ti Choby kaze probaj upgread i drivera od zvučne kartice

Probaj u opcijama za snimanje staviti audio kao master stream. Probaj prvo to a onda tek na VirtualDubMPEG2

Inače pogledaj koju verziju WinFastPVRa imas, zadnja na tajvanskom serveru je 3.0.10.99, verziju koju imas procitaj klikom na tekst okvira slike u gornjem lijevom kutu. Upgrejdaj po potrebi i drivere isto sa tajvanskog sajta.

Inače meni taj WinFast zna raditi gluposti, scheduled recording sve namjestim i on upali TV i ne snima??? Čak mi se znalo desiti da ako snimanje ide iz jednog dana u drugi npr start 22:45 4/10/2006 end 1:00 5/10/2006 da snimi samo do ponoći?

Ja za snimanje u mjpeg avi koristim VirtualVCR
Verifikacija poštenog trgovca #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9
pogi je offline   Reply With Quote