View Single Post
Staro 05.10.2006., 18:43   #1
Mailman
Premium

Mailman's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
"Miomirisi" iz Tagana

Dakle, radi se o Taganu 380W starom 3 godine...
Konfiguracija koju trenutno drži: Sempron64 2,4GHz@1,65V; gigabyte k8ns, nf3 250gb; 2x512MB ddr; 2xoptika; 1x250GB Samsung; x800pro @ 520, 540; SBlive; 1xpci mrežna

Slijed događaja:
Dok je jučer brat bezbrižno igrao ut2004, neki čudan, vrlo intenzivan, neobičan "miris" počeo je brzo ispunjavati sobu. Isprva sam mislio da dolazi izvana (jer mi je prozor bio otvoren) no ubrzo sam zaključio da izlazi iz Taganovog ispuha (12cm vent smješten ispod napajanja bljuvao je sasvim "normalan" zrak).
Gasim stroj, skidam bočnu stranicu kućišta, njušim komponente unutra no nema nikakvih naznaka problema.
Ponovo palim stroj s namjerom da definitivno ustvrdim u čemu je stvar i potvrđujem da napajanje ispuhuje tu "stvar"...
Ništa, palim snm, prime95, ATT renderer da vidim kako se stroj ponaša pod opterećenjem no PSU ne želi pokleknuti te svi testovi prolaze kao i prije incidenta (osim što izbacuje više tog intenzivnog mirisa zbog povećanog rpm-a svojih ventova dok je pod opterećenjem).

Eto, i ovaj post pišem sa te konfiguracije koju pogoni dotični Tagan a bez otvorenog prozora nemoguće je sjediti za PCjem 10ak minuta.

Recite...
Mailman je offline   Reply With Quote