View Single Post
Staro 05.10.2006., 12:16   #11
SlavoS
Premium

Datum registracije: May 2003
Citiraj:
Autor Perki Pregled postova
Ma mogu bit prozirni koliko hoće, ali kaj. Na ip4200 priter te upozori kad se potroši tinta u spremniku sa "ink low" te da pripremiš novi spremnik. Međutim, u spužvici je još gro tinte i možeš s tim printati skoro koliko i do upozorenja. U principu dok ti stvarno ne kaže da tinte više nema (pa i onda još malo). I zato služi čip na spremniku,a ne samo zato da zariba aftermarket.

Kad to isključiš, bilo sa refillom, bilo sa zamjenskim spremnikom, nećeš znat koliko zapravo ima tinte. Jedino odokativno kad izvadiš spremnik i dobro ga promotriš ili "otprilike koliko možeš printat".

Osobno mi sve to skupa predstavlja neopisivu gnjavažu pa sam stvar rješio CISS-om. Konkretno, ovaj:

http://www.echostore.com/continuous-...em-ip4200.html

Spremnici su bez spužve i potrebno je samo jednom premjestit čipove i isključit mjerenje tinte. Dalje printaš do mile volje (zapravo dok se ne napuni waste ink tank, al se i to da sredit). Refilaju se samo vanjski spremnici od 100ml, koji stoje kao što im ime kaže, izvan printera pa je lako uočit preostalu količinu tinte.

Sve u svemu, stvar izbora svakog pojedinca (duboko, nema što). S time da mi se kupovanje zamjenskih spremnika s tintom za ip4200 bez čipa čini najmanje prihvatljivim rješenjem.
a gdje toga ima za kupit : nuts :
odnosno dali bi i meni tako nesto nabavio uz neku razumnu proviziju

Zadnje izmijenjeno od: SlavoS. 05.10.2006. u 12:27.
SlavoS je offline   Reply With Quote