View Single Post
Staro 04.10.2006., 22:19   #1
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Dvojba - Sagem ili Samsung ?

Evo, izgleda da se riješavam svojeg starog kompanjona, Samsunga X100 jer mi je stari nekaj dobre volje

I sad, prvo idem gledat kaj ima iz dućana za tako, 1000kn +-100kn
Gledajte da imam Simpu koju ne mislim mjenjat:

Našao sam ova dva modela koja mi se sviđaju i usporedio ih:
Usporedba

Gledam taj novi Sagem myC501C ili Samsung X670. Sagem ima sve kaj mi treba, osim MP3 melodija (barem tako tamo piše), a Samsung ima to, ali lošiju kameru i nenadogradivu memoriju.

Zna netko nešta o tom Sagemu? Ili općenito o Sagemu? Ima li on mušica, tipa da je spor u izborniku, pisanju poruka, da se gasi sam od sebe, da krepava etc.

Samsunga kao marku sam imao i s njim nikada problema (osim koje tipke, ali to se sve sredi).

Koji je po vama bolji? Gledajte da ne kupujem mobitel svakih pol godine, nego dok ne crkne ili dok mi se netko ne smiluje pa mi kupi novi

Mene ipak ovaj Sagem privlači, nadam se da ga mogu pogledat uživo!?

A drugo, koji mobitel mogu dobiti iz oglasnika (ili od vas tu dragih dilera sa foruma) za tako, 1000kn? Ono što tražim da je preklopivi (ne klizeći ili normalni), pomogućnosti što manji, crne boje, bez vanjske antene i ako se još nećega sjetim, javim. Điđe miđe su dobro došle (i sami vidite kakve sam mobitele sam izabrao), ali ipak tražim bang for buck.

Od mobitela koji nemaju điđe miđe i fancy stvari sam odabrao X300 (netko ga se možda sjeća iz Tele2 ponude) i on mi je za do 500kn favorit.

Ajd, znalci, nabacite neko mišljenje, ne trebate na sve odg., možete i polovično.

Unaprijed hvala