View Single Post
Staro 03.10.2006., 23:15   #13
ou75id32
Banned

Datum registracije: Aug 2006
Moje mišljenje o ZA je isto kao i o NAV-u tj da je sr.nje i da ima puno boljih programa. ZA firewall je često puta hvaljen od raznih časopisa kao PC Chip i BUG ali to je više razvikano, a možda čak i netko dobro puni džep za to.
Koliko god se govorilo da je dobar za početnike nije istina jer nakon nekog vremena radi probleme. Često kad idem na teren i kad se ljudi jave da su se spojili na internet a da browser ne otvara stranice.. prvo mi je pitanje imaju li ZA? Uvijek je odgovor potvrdan i problemi nakon isključivanja i deinstaliranja nestaju. Nije uopće za početnike zapravo ni za koga jer stvara probleme..a o "klanju" sa drugim programima neću ni govoriti iako je to problem i sa pojedinim antivirusima. Uvijek koristim Sygate i nikada nitko nije imao problema
s njim od ljudi kojima sam ga instalirao. Filseclab ili Outpost firewalli su daleko bolji i kvalitetniji od ZA. Čak bi se usudio reći ( ma koliko to i meni ironično bilo ) da je i sam defaultni windows firewall bolji samo po tome što ne pravi probleme, a ipak se da pristojno iskonfigurirati...: hitthewa
ou75id32 je offline   Reply With Quote