View Single Post
Staro 03.10.2006., 08:29   #8
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
gledam već par dana ovdje postove o hdd-ovima jer trebam novi i jučer sam se odvažio i uzeo dotični 320gb seagate. kaj se tišine tiče fakat je car, moj stari 120gb seagate je dosta bučniji u seeku, a i on je tih!

grijanje je druga priča. po mojim hardovima puše utišani 80mm enermax, a na starom seagate 120gb je i pasivni enermax cooler koji sam dobio s kućištem. 120gb ima temp od 31-34 stupnja, ovaj novi se fiksirao na 43 celzijevca...
međutim on je malo iznad venta pa po njemu baš ne pirka najbolje. u dogledno vrijeme ću im zamijeniti mjesta i na ovaj novi stavit pasivnjaka jer je očito da se bolje grije pa bum onda usporedil

performanse i nisu kod mene nešto full bolje jer nemam sata 2 na ploči (barem ne službeno, probal budem modati slijedeći tjedan ) a i kolko sam vidio nisu tak velike razlike između sata 1 i sata 2
132 MB/sec burst and 67.5 MB/s average transfer speed.

sad sam na poslu, navečer budem malo zavrtio koji test pa bum postal. inače bi i mene zanimal kak bi dva takva izgledala u raidu.

sve u svemu, zadovoljan sam kupnjom