View Single Post
Staro 01.10.2006., 16:41   #17
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
jel ko spominja 1 grešku ?
Možda smo se krivo razumili, al ja nigdi nisan napisa 1 grešku. Rijetko kad i bude jedna...
Ja sam te razumijo jednu ali dobro da ih je i nekoliko nikom ništa... Stvarno je nevažno ako ti sve radi... Inače nisam mislio reći da je ono što si ti napisao glupost pod onim sve su t guposti, nego takav način testiranja općenito...

Ti samo radiš kako mnogi rade danas, ali ja ne vidim logiku u tome kužiš to je sve, nije bilo osobno tebi upućeno...

Citiraj:
Doduše moj stari komp ( u sigu 2500+ ) je radija skroz stabilno, nikad se srušija, al je Memtest dava error.
Eto vidiš upravo to ti i govorim...

Citiraj:
To se može dogodit, ali ja govorim o nekim standardima. Dakle ako moj RAM radi na 250 i ja ga dignen na 260 onda ću ić odma nakon tih postavki odvrtit par testova u Memtestu jer ako mi ne može izdržat 260 to će se odma pokazat...
Da to je u redu memtest je dobar kao i bilo što drugo za to testirati, vjerojatno i bolej ali sa nekim kritičkim pogledom da se nebi dešavalo ovo što sam ti rekao... A znaš zašto to kažem jer sam sretao ljude koji su doslovno radili ovo što sam napisao i onda meni pili mozak da im popravim kantu a samo zbog takvih idiotarija... A inače nikakvih problema nije bilo... : roller :

Citiraj:
A ovo sve drugo šta si ti nabrojia nema veze s vezom jer mi trpiš u usta riječi koje nisan reka i s tim bi treća osoba koja ovo čita mogla pomislit da san ja reka da clock nevalja ako je Memtest naša 1 grešku ili da je komp. 100% stabilan ako prolazi Prime 12 sati. I to baš 12 jer je tako reka neki Mr.Ex.President a PCE-a...
meni se stavrno neda dalje natezat pa se lipo povlačin iz ove rasprave:burn:
Ja sam te shvatio da si našao jednu grešku kako rekoh jer si napisao ono što si napisao a ja sam te kvotao u svom prvom replyu...

Napisao si grešku u jednini a to implicira 1 grešku... Nisi napisao greške ili x grešaka prema tome ja pretpostavljam da si našao jednu...

A rakoh već što mislim o određivanju stabilnosti ili nestabilnosti na osnovi takve greška ili čak i da su 2-3 ili 10 njih to neće (nužno) puno značit ovisi naime i u kojem su testu nađene i koje su vrste...