Citiraj:
Autor yedwy
: lol2 :
A ja sam napisao što mislim o tome što si rekao...
Stvar je u tome da ako pustiš na nekim postavkama 12 sati da ti memtest vrti i onda ti u tome nađe 1 grešku i ti radi te jedne greške koju je našao u 12sati ideš smanjiti frekve/postavke onda ili neznaš niti najosnovnije o kantama ili si (da prostiš) kreten...
To ti je čista statistika dal će ti proći ili neće takav test u recimo 12 sati bez ijedne greške da je baci jer jednom dnevno će ti po specsima proizvođača ramova sigurno negdje puknuti barem jedna singlebit greška, i to i na najboljim ramovima i na defautnim postavkama...
I sad ako tebe ta jedna greška koju MORAŠ očekivati smeta onda neznam što bi tirekao...: hitthewa
Druga je stvar da pustiš memtest i ovaj u 30minuta nađe 2000 grešaka a druga stvar je 1greška nakon x sati... : baad :
Ista stvar sa bilo kojim softwareom za testiranje treba sa skepsom interpretirati takve stvari... I ja koristim soft za testiranje ali ne tako da mora proći 24 sata OCCT-a da bi ja rekao - e sad je stabilan ili nije... To nema smisla...
Ako je stabilan u onome što na njemu vrtim onda je stabilan, ako nije onda nije...
|
jel ko spominja
1 grešku ?
Možda smo se krivo razumili, al ja nigdi nisan napisa 1 grešku. Rijetko kad i bude jedna...
Doduše moj stari komp ( u sigu 2500+ ) je radija skroz stabilno, nikad se srušija, al je Memtest dava error.
To se može dogodit, ali ja govorim o nekim standardima. Dakle ako moj RAM radi na 250 i ja ga dignen na 260 onda ću ić odma nakon tih postavki odvrtit par testova u Memtestu jer ako mi ne može izdržat 260 to će se odma pokazat...
A ovo sve drugo šta si ti nabrojia nema veze s vezom jer mi trpiš u usta riječi koje nisan reka i s tim bi treća osoba koja ovo čita mogla pomislit da san ja reka da clock nevalja ako je Memtest naša 1 grešku ili da je komp. 100% stabilan ako prolazi Prime 12 sati. I to baš 12 jer je tako reka neki Mr.Ex.President a PCE-a...
meni se stavrno neda dalje natezat pa se lipo povlačin iz ove rasprave:burn: